Skip to content

Over ons

You don’t take a photograph, you make them.

Marieke Amelink

Welk gezicht zit er achter Special Edition Photograpy? Dit ben ik – Marieke Amelink. Trotse eigenaar en fulltime fotograaf van Special Edition Photography.

Portret van Marieke, de getalenteerde fotograaf van Special Edition Photography.

Hoe meer vrijheid je mij geeft, hoe creatiever ik kan zijn. Ik laat me ter plekke inspireren door de omgeving en de beleving in het moment. Dat is het recept voor jullie unieke fotoshoot! Spontaan, emotie en creatief. Op die manier ontstaat jullie fotoreportage. Door middel van journalistieke fotografie ga ik letterlijk jullie verhaal vertellen aan de hand van foto’s. Elk moment is uniek, vang dat moment in een foto en je hebt een herinnering voor het leven. Op dat moment stap ik binnen! Laat mij jullie verhaal vertellen doormiddel van een journalistieke fotoshoot.

Tubantia

Naast alle shoots die ik op deze website aanbied ben ik actief als freelance fotograaf voor de Twentsche Courant Tubantia.
Een jong meisje, vrolijk hinkelend over een schoolplein, haar haren in de wind en een glimlach op haar gezicht. Deze levendige en speelse foto is genomen door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.Een jong meisje, vrolijk hinkelend over een schoolplein, haar haren in de wind en een glimlach op haar gezicht. Deze levendige en speelse foto is genomen door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.
Een man houdt voorzichtig een granaat vast, Deze krachtige en spannende foto is genomen door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.Een man houdt voorzichtig een granaat vast, Deze krachtige en spannende foto is genomen door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.
Een politieagent, gekleed in officieel uniform, zit bovenop een prachtig paard. Ze lijken alert en klaar voor actie. Deze professionele foto is gemaakt door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.Een politieagent, gekleed in officieel uniform, zit bovenop een prachtig paard. Ze lijken alert en klaar voor actie. Deze professionele foto is gemaakt door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.
Een man zit in een draagbaar toilet (Porta Potty), de deur open, terwijl hij ontspannen een krant leest. Deze ongebruikelijke en humoristische foto is gemaakt door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.Een man zit in een draagbaar toilet (Porta Potty), de deur open, terwijl hij ontspannen een krant leest. Deze ongebruikelijke en humoristische foto is gemaakt door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.
De bekende pianist Wibi Soerjadi poseert met een prachtige Dalmatiër, beide kijken recht in de camera. De foto is professioneel gemaakt door Special Edition Photography en is bedoeld voor publicatie in de Tubantia.De bekende pianist Wibi Soerjadi poseert met een prachtige Dalmatiër, beide kijken recht in de camera. De foto is professioneel gemaakt door Special Edition Photography en is bedoeld voor publicatie in de Tubantia.
Een man, gekleed in casual kleding, staat naast een prachtig paard. Beiden kijken ze naar de camera voor een professionele foto gemaakt door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.Een man, gekleed in casual kleding, staat naast een prachtig paard. Beiden kijken ze naar de camera voor een professionele foto gemaakt door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.
Een jongen opgenomen in actie terwijl hij drumt, gefocust op de muziek en zijn drumstokken die ritmisch tegen de drumstellen slaan. De foto is genomen door Special Edition Photography en gepubliceerd in de Tubantia.Een jongen opgenomen in actie terwijl hij drumt, gefocust op de muziek en zijn drumstokken die ritmisch tegen de drumstellen slaan. De foto is genomen door Special Edition Photography en gepubliceerd in de Tubantia.
Foto voor de Tubantia. Twee honden, speels stoeiend in een open grasveld, hun staarten kwispelen terwijl ze genieten van hun speeltijd.Foto voor de Tubantia. Twee honden, speels stoeiend in een open grasveld, hun staarten kwispelen terwijl ze genieten van hun speeltijd.
"Alt-tekst: Een groep mensen, balancerend op hun surfplanken en zeilen in de wind, terwijl ze over de golven van het water windsurfen. Deze dynamische en actieve foto is genomen door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia."Alt-tekst: Een groep mensen, balancerend op hun surfplanken en zeilen in de wind, terwijl ze over de golven van het water windsurfen. Deze dynamische en actieve foto is genomen door Special Edition Photography voor publicatie in de Tubantia.