Destination loveshoot – Henrike en Ruben
juni 18, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 Comments

Wauw, nog steeds helemaal sprakeloos. Een poosje geleden nam Henrike contact met mij op over een Destination Love Shoot, een paar weken later was het al zover! Op naar Zakynthos, de Caribbean van Griekenland! Deze toppers hebben zich voor de volle 200% ingezet tijdens deze Destination Love Shoot, het kon niet gek genoeg… – Dansen bovenaan een klif – Middenin de golfslag staan – Berg beklommen – Tussen de geiten en koeien poseren Lieve Henrike en Ruben, onwijs bedankt voor deze geweldige ervaring, jullie zijn echt een geweldig stel! PS: Hebben jullie ook interesse in een Destination Shoot? Stuur me vrijblijvend een berichtje over de mogelijkheden!

Read More
Zakynthos, de perfecte plek voor een pre-wedding shoot!
juni 11, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 Comments

Een paar weken geleden was het dan zover: op naar Zakynthos! En niet voor vakantie, maar voor 3 verschillende shoots. Super tof natuurlijk! Mijn vlucht vertrok van Brussels Airport naar Zakynthos, we vlogen rond half 12 ’s morgens waardoor we nog een groot deel van de eerste dag konden genieten op Zakynthos. Tijdens de shoots en buiten de shoots om heb ik enorm genoten van dit prachtige eiland. Zo heb ik een tour gedaan waarbij we schildpadden gingen spotten, snorkelen bij Turtle Island en zwemmen door de grotten (Keri Caves). Kort om, een zeer geslaagde werk-trip. Na 5 dagen zou ik terug vliegen, rond 21:30 uur zou de vlucht vertrekken. Wegens nood-weer op Brussels Airport is onze vlucht gecanceld, waardoor we verplicht nog een extra dag moesten ‘afzien’ op dit geweldig mooie eiland. Houd deze pagina in de gaten voor de eerste shoot op Zakynthos!

Read More
The perfect gift for your fiancé…
mei 14, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 Comments

Ben je nog opzoek naar het perfecte cadeau voor je aanstaande? Heb je wel eens nagedacht over een boudoir shoot? Moet je maatje 34 hebben voor een boudoir shoot? Natuurlijk niet. Wees blij met wie je bent! Straal jij, dan zie je dit terug op de foto’s. Een boudoir shoot duurt ongeveer 2 uur. Soms wat langer, soms wat korter. Ik vind het als fotograaf erg belangrijk dat ik weet hoe mijn klant zich voelt, daarom heb ik afgelopen jaar zelf een boudoir shoot gedaan. Zorg dat je een klik hebt met de fotograaf, en maak duidelijke afspraken over eventuele publicaties om misverstanden te voorkomen. Met mijn boudoir shoots wil ik laten zien dat (bijna) bloot zeker niet ordinair hoeft te zijn. Tevens kunnen we op je trouwdag een korte boudoir shoot inplannen, je hebt immers niet voor niets een mooi setje uitgezocht toch? Als je deze boudoir shoot geheim houdt, kan je je man goed verassen! Heb je vragen over een boudoirshoot? Stuur me even een berichtje!

Read More
Nicole en Jacco // Sunset shoot
april 23, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 Comments

Verliefd, verloofd en een prachtige zonsondergang. Daar kunnen we wel wat mee! Geniet mee van de pre-weddingshoot van Nicole en Jacco!

Read More
Sneak preview Annemarie en Menno // 20-04-2018
april 23, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 Comments

Over een droom bruiloft gesproken.. We zijn gestart tijdens de getting ready in Gouda. Waar Menno nog even moest douchen, zat Annemarie al vol in de visagie. De hele dag was het prachtig weer, met een gemiddelde temperatuur van 27 graden hoor je mij zeker niet klagen. Na de first look zijn we naar de shoot locatie vertrokken. Aangekomen in het centrum van Gouda liepen we tegen een hoogwerker aan. Mijn vraag aan het bruidspaar was dan ook: ‘Hebben jullie hoogtevrees?’ Dit bruidspaar is echt fearless. Samen met de schilder in de hoogwerker, want tja.. als je iets anders dan normaal wil kan je het krijgen ook! Even een paar blokjes kaas snoepen bij het locale kaaswinkeltje, want Annemarie houdt enorm veel van kaas. Vervolgens even afkoelen met een heerlijk ijsje om tot slot richting Cothen te rijden voor de ceremonie. In Cothen had het bruidspaar een grand entree in hun eigen romantische bootje, ze werden ontvangen door alle dag gasten die ik plaktreintjes naar het bootje gebracht waren. Super tof, een keer wat anders dan een dikke sportwagen! De ceremonie vond plaats in de fruitboomgaard van de ouders van Annemarie, als je mij had verteld dat we in Toscane […]

Read More
Loveshoot in Lissabon
januari 13, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 Comments

Afgelopen zomer mocht ik onder andere een te gekke love shoot doen in het centrum van Lissabon met dit toffe stel.

Read More
Wesley en Daphne
november 24, 2017 by Marieke in Uncategorized 0 Comments

Let me introduce you to Mr and Mrs Schouten!

Read More
Vivienne en Antoine
november 24, 2017 by Marieke in Uncategorized 0 Comments

That moment when emotions take you over. Emotie, het mooiste om vast te leggen op beeld. First shooter: Alvafotografie Second Shooter: Marieke Amelink

Read More
Salena en Herbert
november 24, 2017 by Marieke in Uncategorized 0 Comments

Wat als….. er regen voorspeld wordt op je bruiloft? Gewoon genieten! Als je een goede bruidsfotograaf hebt kan je extreem toffe dingen met regen. Let’s be creative! Rain is confetti from the sky.

Read More
Portugal – Pauline en Kevin
november 24, 2017 by Marieke in Uncategorized 0 Comments

Wauw, weer zo’n geweldige ervaring. Pauline en Kevin zijn in de winter getrouwd en hadden zelfs sneeuw tijdens hun trouwdag! Zo kwamen ze op het idee om een Destination After Wedding Shoot in de zon te doen. Op naar Portugal! We kwamen op het toffe idee om naar een verlaten kasteel-tuin te gaan. Eenmaal daar aangekomen bleek deze locatie helemaal niet zo verlaten te zijn.. We hebben een uur (!) in de file gestaan om een parkeerplek te zoeken. Eenmaal daar aangekomen mochten we niet naar binnen, de reden? Omdat Pauline en Kevin trouwkleding aan hadden, en met trouwkleding mag je de tuin niet betreden. Waarom niet, vroegen we aan de bewaker. “Because these are the rules”… Om vervolgens een half uur in de file te staan om het parkeerterrein te verlaten. Op naar het strand!

Read More
Back to Top