Beste Fotograaf Benelux Award

Uitgeroepen tot beste bruidsfotograaf van de Benelux in Q4 2023!

Laat me een dansje maken op een wolk van geluk, want ik ben uitgeroepen tot de Beste Bruidsfotograaf van de Benelux voor het 4e kwartaal van 2023! Uit meer dan 3000 ingezonden foto’s heeft een vakjury mij tijdens de Masters of Wedding Photography met maar liefst 4 dikke awards beloond!

„Ik kwam naar de uitreiking voor het feestje, niet met het idee dat ik ook echt prijzen zou winnen.”

Deze prijzen zijn niet alleen voor mij, maar voor elk prachtig bruidspaar dat me toevertrouwde hun speciale dag onvergetelijk te maken. Jullie zijn mijn helden, mijn bron van inspiratie en ik ben eindeloos dankbaar voor de magie die we samen hebben gecreëerd. Dit zijn de 4 foto’s die tijdens de Masters of Wedding Photography in de prijzen zijn gevallen:

Dank aan iedereen die deze reis mogelijk heeft gemaakt en heeft bijgedragen aan de glans van mijn lens. Op naar meer avonturen, blije gezichten en onvergetelijke momenten. Cheers op liefde, passie en de kunst van het vastleggen van de perfecte klik!

Award winning bruidsreportages

Wil jij ook schitteren met een award-winnende fotograaf op jullie trouwdag? Snel handelen is de sleutel, want mijn agenda voor 2024 raakt snel vol. Ik heb momenteel nog maar plek voor 2 extra bruidsreportages. Maar geen zorgen, voor 2025 zijn er nog meerdere plekjes beschikbaar. Plan snel een vrijblijvend intakegesprek via de onderstaande knop.

Wil jij ook zulke foto's?

Boek nu jouw eigen shoot!

Foto van Marieke Amelink

Marieke Amelink

Laat mij jou helpen om de mooiste momenten vast te leggen.

Telefoon

+31683696114

E-mail

marieke@specialeditionphotography.nl

×