Marieke

Over mij

Jullie zijn op zoek naar een bruidsfotograaf? Hier ben ik dan! Dit ben ik, Marieke Amelink. Eigenaar en fotograaf van Special Edition Photography, gespecialiseerd in de bruidsfotografie. Ik ben 25 jaar oud en gediplomeerd fotograaf. Ik ben fulltime fotograaf en eigen baas. Persoonlijk vind ik dit een hele fijne combinatie. Op deze manier kan ik mijn planning zelf indelen.

Het mooie aan mijn beroep is dat ik elke keer met nieuwe mensen mag werken op verschillende locaties, op deze manier wordt mijn werk nooit saai. Hoe bijzonder is het op elke keer opnieuw de mooiste dag van twee personen bij de mogen wonen?!

Als ik mijn stijl zou moeten beschrijven kies ik voor: emotie, journalistiek en creatief.

Leuk om te weten is dat ik afgelopen jaar zelf getrouwd ben met mijn grote liefde, Olivier. We zijn op 07-07-2017 getrouwd en hebben een prachtige dag gehad! Super tof om het huwelijk eens van de andere kant van de camera te beleven. Hieronder een impressie van onze trouwdag. Photo credits: Studio Damon
Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik jullie een aantal demo albums laten zien van bruidsparen die jullie voor gingen. Ook krijgen jullie een goodie bag van mij waarin mijn pakketten, trouwalbums en meer vermeld staan. 
Waar ik vooral benieuwd naar ben is jullie verhaal! Op deze manier kan ik me goed voorbereiden en inleven in jullie grote dag.

Vervolgens zal ik jullie vertellen hoe ik te werk ga en beantwoord ik al jullie vragen. Jullie kunnen de goodie bag mee naar huis nemen en rustig overleggen over de pakketten die ik aanbied. Hebben jullie een eigen idee over jullie trouwreportage? Dan stellen we gewoon een Special Edition pakket voor jullie samen!

Waar let ik op?

Gedurende jullie trouwdag zal ik mij mengen tussen de gasten, hoewel ze amper zullen merken dat ik er ben. Ik let vooral op details en emoties, op deze manier kan ik jullie verhaal prachtig vast leggen en zullen jullie over 10 jaar nog steeds plezier hebben van jullie album. Persoonlijk houd ik van spontane momenten waardoor je een echt beeld krijgt van jullie trouwdag. Denk hierbij aan een emotionele vader die zijn dochter weg geeft en stiekem een traantje weg pinkt, de blik van jou verloofde op het moment dat hij je voor het eerst ziet of je zieke opa die dankzij de wensambulance toch aanwezig kan zijn op jullie bruiloft. Dat soort momenten leg ik voor jullie vast zoals ze zijn, dus geen geforceerd gedoe bij mij.

Tijdens de loveshoot kunnen we losgaan met onze creativiteit en wie weet hebben jullie zelf ook nog toffe ideeën die we kunnen toepassen. 

Back to Top