Gear

Twee camera's

Als bruidsfotograaf is het noodzakelijk om met twee camera’s te fotograferen, hier zijn twee redenen voor.

  • Op deze manier heb je twee verschillende lenzen (bereik) zonder dat je elke keer van lens moet wisselen. Er is namelijk geen tijd om tijdens de ceremonie ‘even’ van lens te wisselen.
  • Back up. Mocht een van de twee camera’s een error krijgen, in het water vallen of op de een of andere manier stopt met functioneren (waar we natuurlijk niet vanuit gaan) dan heb ik ten alle tijden een tweede camera waardoor ik alsnog alle mooie momenten vast kan leggen.

Lenzen

Daarnaast zie je dat ik verschillende lenzen gebruik. De ene lens kan mijn beeld dichterbij halen (zoom) en met de andere lens heb ik juist een groothoek.

Daarnaast heb ik nog een toffe portretlens. 

 

Flitsers

Flitsers, statief, trigger. Hiermee kan ik onder andere toffe foto’s maken op donkere locaties. Denk hierbij aan jullie feest. Hiermee creëer ik hele toffe foto’s.

Daarnaast kan je ook overdag toffe dingen met flitsers doen, je kan met patronen en kleuren in flitsen of een saaie achtergrond compleet opfleuren.

 

En tenslotte nog

Dit is een Moneymaker. Het is een bruin leren tuigje dat je draagt als een rugzak, waarbij je zowel links als rechts van je een camera kan hangen. Op deze manier kun je vliegensvlug van camera wisselen.

 

Back to Top