Contactformulier

Ik hoor graag van jullie!

Contactformulier

Wilt u weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag of heeft u een andere vraag? Laat het me weten via het contactformulier!

«Bij het eerste bezoek gaf Marieke duidelijk aan wat wel en niet mooi was op de foto's. Tijdens de shoot geeft ze goede instructies. Kortom, ervaring en tips waar je wat aan hebt. Marieke is creatief en ziet snel waar je mooie foto´s kunt maken. Onze ceremonie locatie was van binnen erg donker, door juist geplaatste flitsers zijn de foto´s goed gelukt. We willen Marieke dan ook bedanken voor de leuke en spontane samenwerking.»

«Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze voor Marieke. Ze is gezellig, flexibel en vriendelijk. Het eindresultaat is prachtig! Bedankt Marieke voor het vastleggen van deze belangrijke dag!»

«Marieke is voor ons een geweldige keuze gebleken! Ze wist elk bijzonder moment van onze bruiloft op een fantastische manier vast te leggen. De emotie spat echt van de foto's af. Daarbij heeft Marieke ook nog eens een hele fijne manier van werken: ze is open en spontaan, waardoor wij ons volledig op ons gemak voelden.Wij zijn dan ook heel blij met het eindresultaat.»

«Naast dat Marieke een super creatieve vakfotografe is, is zij ook een heel prettig persoon. Ze is heel goed in de communicatie, denkt met je mee en komt haar afspraken na. Ons boek is prachtig geworden!»

«Marieke is een geweldige fotograaf waardoor wij nog steeds kunnen nagenieten van onze mooie dag. Ze heeft prachtige foto's gemaakt en heeft daarbij perfect geanticipeerd op de weersomstandigheden. Wij vonden het erg fijn om van tevoren kennis te hebben gemaakt met Marieke. Hierdoor en ook mede door de pre-weddingshoot voelden we ons erg op ons gemak bij haar op de dag zelf. Marieke is tijdens de dag zelf bij de belangrijke momenten niet merkbaar aanwezig maar weet deze momenten toch op een speciale manier vast te leggen. Wij kunnen iedereen Marieke aanraden!»

Back to Top