Trouwen bij het Jan Wesselinkhoes

september 13, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 comments
Trouwen bij het Jan Wesselinkhoes

20 juli 2018, een prachtige zonnige dag vol liefde. Vandaag is de grote dag aangebroken voor Jeroen en Judith.

Dit prachtige stel is getrouwd bij het prachtige Jan Wesselinkhoes in de Lutte, dit was een verassing voor hun daggasten. De gasten moesten namelijk verzamelen bij Fox in Denekamp, met het idee dat hier de hele dag plaats zou vinden. Als verassing werden ze in een engelse dubbeldekker naar het Jan Wesselinkhoes gebracht, waar hun prachtige ceremonie plaats vond. Alles was prachtig aangekleed en versierd, het was net een sprookje in het bos.

Na de ceremonie, de taart en de borrel werden de gasten terug gebracht naar Fox in Denekamp voor het diner. Ook dit was een en al gezelligheid met alleen maar leuke mensen (voor hoe ver ik ze heb leren kennen). Tussen het diner en de openingsdans door was er nog even tijd voor een korte Sunsetshoot, en van mijn favoriete shoots van de dag (wanneer het weer het toelaat). Na de openingsdans was het de hoogste tijd om te feesten!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top