Huwelijksaanzoek bij Kasteel Twickel

september 13, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 comments
Huwelijksaanzoek bij Kasteel Twickel

Wauw, dit stond zeker bovenaan in mijn Bucket-list. Een paar maanden geleden mocht ik een huwelijksaanzoek fotograferen!

Een paar dagen voor het zover was heb ik ‘stiekem’ met Ramon en hun zoontje afgesproken bij Landgoed Twickel. We zijn naar de plek van het huwelijksaanzoek gelopen en hebben goed doorgenomen hoe / wat / waar. Ook hebben we besproken dat, mocht er ineens een groep toeristen aankomen, ze even een rondje gingen wandelen en daarna terug zouden komen bij de afgesproken plek.

Zo gezegd, zo gedaan. Een paar dagen later was het dan de dag van het aanzoek. Ik zat incognito als een verdwaalde toerist op een bankje vlak voor Kasteel Twickel. In de verte zag ik ze komen aanlopen, ik vond het zelf bijna net zo spannend als Ramon volgens mij. Ze waren er bijna, nog 30 meter te gaan. En ja hoor… je raad het al: een kudde wielrenners haalde het aanstaande bruidspaar in en stopte precies voor het kasteel. Het noodplan werd in werking gezet, Ramon en Susan liepen het kasteel voorbij. Toen ze na dit rondje terug kwamen, waren alle toeristen weg en was dan eindelijk het moment daar. Ramon haalde zoontje Joes uit de kinderwagen en drukte hem bij Susan in de armen. En toen was daar dan het moment… Natuurlijk heeft Susan JA gezegd! We vinden het dan ook extra tof dat wij ook de bruiloft van dit aanstaande bruidspaar mogen fotograferen in 2019!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top