Trouwen bij Kasteel Wijk bij Duurstede

september 12, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 comments
Trouwen bij Kasteel Wijk bij Duurstede

En toen was het 2 juni 2018… Vandaag geven Lianne en Fernand elkaar het JA-woord.

Dit stel heeft gekozen voor een wel heel bijzondere trouwlocatie, namelijk Kasteel Wijk bij Duurstede. Het is een van de oudste kastelen in Nederland, bestaande uit twee kasteel torens. De rest van het oorspronkelijke kasteel is veranderd in een prachtige ruïne.

We begonnen de dag in Boekelo, bij de bruid thuis. In de ochtend was het aan het regenen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Na de first look zijn we vertrokken naar Kasteel Wijk bij Duurstede. Daar aangekomen was het weer opgeklaard en de regen was verdwenen. Let’s get married!

De ceremonie werd voorgedragen door trouwambtenaar Bianca Fabricius, een zelfstandige BABS uit Enschede. Een uur lang heeft ze de volledige aandacht van alle gasten weten te trekken met prachtige verhalen over het bruidspaar. Tranen van geluk, de verhalen hebben veel dag gasten weten te raken.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top