Zakynthos, de perfecte plek voor een pre-wedding shoot!

juni 11, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 comments
Zakynthos, de perfecte plek voor een pre-wedding shoot!

Een paar weken geleden was het dan zover: op naar Zakynthos! En niet voor vakantie, maar voor 3 verschillende shoots. Super tof natuurlijk!

Mijn vlucht vertrok van Brussels Airport naar Zakynthos, we vlogen rond half 12 ’s morgens waardoor we nog een groot deel van de eerste dag konden genieten op Zakynthos. Tijdens de shoots en buiten de shoots om heb ik enorm genoten van dit prachtige eiland. Zo heb ik een tour gedaan waarbij we schildpadden gingen spotten, snorkelen bij Turtle Island en zwemmen door de grotten (Keri Caves). Kort om, een zeer geslaagde werk-trip.

Na 5 dagen zou ik terug vliegen, rond 21:30 uur zou de vlucht vertrekken. Wegens nood-weer op Brussels Airport is onze vlucht gecanceld, waardoor we verplicht nog een extra dag moesten ‘afzien’ op dit geweldig mooie eiland. Houd deze pagina in de gaten voor de eerste shoot op Zakynthos!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top