The perfect gift for your fiancé…

mei 14, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 comments
The perfect gift for your fiancé…

Ben je nog opzoek naar het perfecte cadeau voor je aanstaande? Heb je wel eens nagedacht over een boudoir shoot?

Moet je maatje 34 hebben voor een boudoir shoot? Natuurlijk niet. Wees blij met wie je bent! Straal jij, dan zie je dit terug op de foto’s.

Een boudoir shoot duurt ongeveer 2 uur. Soms wat langer, soms wat korter. Ik vind het als fotograaf erg belangrijk dat ik weet hoe mijn klant zich voelt, daarom heb ik afgelopen jaar zelf een boudoir shoot gedaan. Zorg dat je een klik hebt met de fotograaf, en maak duidelijke afspraken over eventuele publicaties om misverstanden te voorkomen. Met mijn boudoir shoots wil ik laten zien dat (bijna) bloot zeker niet ordinair hoeft te zijn.

Tevens kunnen we op je trouwdag een korte boudoir shoot inplannen, je hebt immers niet voor niets een mooi setje uitgezocht toch? Als je deze boudoir shoot geheim houdt, kan je je man goed verassen!

Heb je vragen over een boudoirshoot? Stuur me even een berichtje!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top