Sneak preview Annemarie en Menno // 20-04-2018

april 23, 2018 by Marieke in Uncategorized 0 comments
Sneak preview Annemarie en Menno // 20-04-2018

Over een droom bruiloft gesproken..

We zijn gestart tijdens de getting ready in Gouda. Waar Menno nog even moest douchen, zat Annemarie al vol in de visagie. De hele dag was het prachtig weer, met een gemiddelde temperatuur van 27 graden hoor je mij zeker niet klagen.

Na de first look zijn we naar de shoot locatie vertrokken. Aangekomen in het centrum van Gouda liepen we tegen een hoogwerker aan. Mijn vraag aan het bruidspaar was dan ook: ‘Hebben jullie hoogtevrees?’ Dit bruidspaar is echt fearless. Samen met de schilder in de hoogwerker, want tja.. als je iets anders dan normaal wil kan je het krijgen ook! Even een paar blokjes kaas snoepen bij het locale kaaswinkeltje, want Annemarie houdt enorm veel van kaas. Vervolgens even afkoelen met een heerlijk ijsje om tot slot richting Cothen te rijden voor de ceremonie.

In Cothen had het bruidspaar een grand entree in hun eigen romantische bootje, ze werden ontvangen door alle dag gasten die ik plaktreintjes naar het bootje gebracht waren. Super tof, een keer wat anders dan een dikke sportwagen!

De ceremonie vond plaats in de fruitboomgaard van de ouders van Annemarie, als je mij had verteld dat we in Toscane zaten had ik het meteen geloofd! Wat een dag…

Menno en Annemarie, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Geniet van jullie verdiende huwelijksreis op de Malediven!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top