Sharony en Joep

januari 29, 2017 by Marieke in Trash that dress! 0 comments
Sharony en Joep

Joep en Sharony, wat een toppers! Eigenlijk stond er een Trash the Dress shoot ingeplant met een ander stel, maar wegens familieomstandigheden kon dit last minute niet doorgaan. Vervolgens heb ik Joep en Sharony gebeld, en anderhalf uur later stonden ze met trouwkleding en al in het water. Hoe gaaf is dat?!

Wederom hadden we perfecte weersomstandigheden. Het was rond de 25 graden met een lekker zonnetje, gevolgd door een prachtige zonsondergang. Dit kersverse stel is pas 5 weken geleden getrouwd, en wat zijn ze gelukkig! Sharony kon niet stoppen met stralen, en dat zie je zeker terug op de foto’s. En die Joep, wat een toffe gast. Joep heeft Sharony gebeld om te vragen of ze mee wou doen met deze shoot. Dit zag Sharony totaal niet zien aankomen. Sterker nog, ze durfde hem hier niet voor te vragen omdat ze bang was dat hij het toch niet zou willen. Want welke mafkees gaat er nou met trouwkleding het water in?!

Nou lieve mensen, deze twee lieve ‘mafkezen’ hebben deze shoot GEROCKT. Elkaar optillen, rollen in het water, kou lijden. Deze toppers hebben zich voor 200% ingezet, en dat wordt beloond met deze foto serie.

Joep en Sharony, ik wens jullie heel veel liefde toe. Bedankt voor jullie inzet en geduld!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top